11 Mayıs 2020

Paras apteekkien osto-opas – kuluttajaraportit

Paras apteekkien osto-opas – kuluttajaraportit

Jos jopa yliopistokoulutetut henkilöt ja henkilöt, joilla on keskittynyt terveydenhuollon tieteiden opetukseen, houkutellaan kohtuuhintaisilla tunnisteilla ja myös epäilyttävillä väitteillä, jotka toimitetaan väärennettyjen reseptilääkkeiden online-myyjien kautta, silloin uhkien hankkiminen verkossa voi olla vielä suurempi Yhdysvaltojen monille. haavoittuvia, kuten osta viagra paljon vähemmän koulutettuja potilaita, joilla ei ole reseptilääkkeiden suojaa ja joiden hyvinvoinnin puute vaatii useiden kalliiden lääkkeiden käyttöä.

Nykyään suuri joukko amerikkalaisia ​​aikuisia käyttää Internetiä. Vuonna 2008 74% aikuisista oli itse asiassa Internet-käyttäjiä. [] Nettokäytön hinta on myös paljon korkeampi nuorempien, paljon tietoisempien ja korkeamman tulotason henkilöiden keskuudessa. Kaksi yhdestä suosituimmista Internet-käytöistä on oikeastaan ​​lääketieteellisten tietojen ja esteettömyystutkimuksen ja -hakujen löytäminen.

Tutkimustulokset viittaavat siihen, että yksilöt käyttävät online-hakukonetta terveydenhuollon yksityiskohtien löytämiseen, mutta eivät kuitenkaan tarkkaan ilmaise avainsanojaan tai edes rajoita metsästysäänään. päivämääräksi, kun taas ylimääräinen 10% ilmoitti tekevänsä niin “suurimman osan hetkestä []”. Tämä saattaa tarkoittaa, että 85 tuhatta amerikkalaista saa terveys- ja hyvinvointitietoja ymmärtämättä toimitettujen tietojen korkeaa laatua tai legitiimiyttä [] yhdessä tehostetun kaupan kanssa verkossa lisää riskiä yksilöille.

Siksi ihmiset saavat tietoonsa verkkoon tulevista terveys- ja hyvinvointitilanteistaan ​​ymmärtämättä, onko resurssi todella kunnioitettava vai edes epäilyttävä. Verkkoasiakkaat aliarvioivat yleensä yrityksen ja taidot, joita vaaditaan arvioimaan ja etsimään luotettavia ja luotettavia terveystietoja. Tietämätön haku voi johtaa merkittävämpään vaaraan tehdä hyvinvointivalintoja riittämättömien, vanhentuneiden tai liukasten yksityiskohtien perusteella. Vaara voi myös suuresti kasvaa ihmisille, etenkin epätyydyttävän kokonaishyvinvointikirjallisuuden ja heikon sähköisen terveyden koulutuksen takia, erityisesti metsästyksen aikana Online-hyvinvointitietojen saamiseksi asiakkaille annetaan ehdotuksia reseptilääkkeistä, lääkemainoksista sekä tarjotaan verkkolinkkejä lääkkeitä tarjoaville verkkosivustoille.

Internet-huumekaupat parantavat lääkkeiden saatavuutta niille, jotka ovat tosiasiallisesti heikentyneet tai yleensä kotona. Ne tarjoavat myös ihmisille mukavuuden 24 tunnin ostoksista, suuren valikoiman saatavilla olevia lääkkeitä ja myös henkilökohtaisen yksityisyyden suojan niille, jotka eivät todellakaan halua keskustella kliinisestä terveydentilastaan ​​apteekkien kanssa. [] Jotkut Internet-apteekkien kannattajat toteavat, että reseptilääkkeet koostuvat usein usein huonosti koostumuksista, kuten epäselvistä käsinkirjoituksista, varjoisista annoksista sekä hyväksymättömistä lääkkeistä [] – apteekkikauppa.

Todellisuudessa Bessell ja myös työtoverit [] havaitsivat, että useiden maiden tiukemmista vaatimuksista huolimatta kuluttajat ovat edelleen vaarassa komplikaatioita hankkiessaan Internetin huumekaupoista tulevia lääkkeitä, koska hyvin tasapainoinen tieto lääkkeistä ei välttämättä näy . Ne, jotka ostavat verkkoapteekkeistavirtuaalipotilaita, täyttävät aina lääkärinsä vaihtavat lääkärit.

Tämä kysely voidaan lähettää lääkärille kiitosta, mutta sitä ei todellakaan aina tarvita. Koska Besell ja muut [] sijaitsevat, lääkeviestintää ei varmasti havaittu, koska suurin osa e-apteekkitiimistä. Reseptilääkkeet ladataan tyypillisesti sijaintiin, joka on tosiasiallisesti täysin erilainen kuin Internetin verkkohuumeiden myymälä. [] Monilla ihmisillä ei ehkä ole mahdollisuutta tunnistaa, mitä he saavat ostaessaan lääkkeitä verkossa.

Samoin maailmanlaajuisia verkkoapteekkeja voidaan tosiasiallisesti pitää viimeisenä resurssina ihmisille, jotka haluavat parantaa vakavia lääketieteellisiä häiriöitä ja joille saattaa olla erityisen vaarassa virheelliset väitteet. [] Tiettyjen lääkkeiden sähköiset rekisterit, mukaan lukien kansallinen rekisteröinti tai jopa yksityinen asiakirja, ei ole kattava, ellei niissä ole toimittajan tietoja, jotka voidaan tosiasiallisesti tarkistaa huijarilajien tunnistamiseksi. [] Vielä yksi Internet-apteekkien ensisijainen huolenaihe on asiakkaan kyky ostaa laittomia yhdisteitä.


Leave Comment


Your Name *
Your Email *
Your Website
Comment *